Over Payroll Services

Kies professioneel, kies Easiflex!

Easiflex biedt een uitgebreide salarisadministratie voor bedrijven waarvan de activiteiten een flexibel personeelsbestand vereisen. Meer dan alleen flexibiliteit mogelijk maken bij personeelsplanning, We nemen de verplichtingen van de werkgever op zich en beheren alle wettelijke vereisten, waardoor klanten zich kunnen concentreren op het leveren van projecten.

Betrouwbare en snelle service
In meer dan 25 jaar heeft Easiflex nog nooit een salarislijst gemist en we proberen altijd tot het uiterste te gaan om aannemers te ontvangen die hun urenstaten niet op tijd kunnen krijgen

We beheren de volledige werkgevers- / aannemingsrelatie en payroll-functie namens de klant. We bieden een vertrouwelijke en efficiënte manier om het proces van salarisbetalingen aan uw contractanten te beheren.

Bent u geïnteresseerd? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contacten met materiedeskundigen
Je wordt toegewezen aan een consultant binnen je vakgebied voor regelmatige dagelijkse vragen en loopbaanadvies, zodat je er zeker van bent dat je gehoord wordt. De waarde van reguliere correspondentie met zowel aannemers als klanten is van het grootste belang om een ​​langdurige opdracht te garanderen en om eventuele problemen op te lossen wanneer deze zich voordoen.

Sterke financiële basis
We zijn sinds 1999 werkzaam als uitbestede payrollserviceprovider als een gratis service voor onze rekruteringsservices. Dankzij onze sterke financiële basis hebben we deze verplichtingen, financieringskosten en risico’s voor klanten van kleine en grote bedrijven op zich kunnen nemen.

Contactgegevens

Easiflex B.V.
Avignonlaan 12
5627 GA Eindhoven
T. 040 711 44 14 / M. 06 413 267 42
E. info@easiflex.nl

Mijn Easiflex
Certificeringen