Over uitzenden

Recrutering

De kern van onze diensten is onze sourcing-aanpak. We bieden niet alleen het best gekwalificeerde talent, maar ook de beste kansen en culturele geschiktheid voor zowel klanten als kandidaten.

Easiflex kan worden aangeworven op een voorwaardelijke of behouden basis, gebruikmakend van onze schat aan kennis en expertise binnen de industrie. Onze ervaren Consultants zorgen ervoor dat bij het plaatsen van bekwame professionals binnen de Logistieke- en Technologiesector, we de bedrijfscultuur matchen en voldoen aan de instructies van onze klanten.

Talentpooling – De diepgaande kennis en ervaring van de industrie, in combinatie met ons uitgebreide netwerk en grondige aanpak van markttoewijzing, zorgt ervoor dat we keer op keer succes boeken en onze herhaalactiviteiten zijn daar een getuigenis van.

Relatieopbouw – De sleutel tot het succes van Easiflex is onze benadering van het opbouwen van langdurige relaties met klanten en kandidaten binnen elke discipline, om ervoor te zorgen dat we onmiddellijk aan eventuele vereisten kunnen voldoen.

Kennis en ervaring – Het team is gebouwd op de grondvesten van ervaren materiedeskundigen die de complexiteit van de Logistieke- en technologie-industrie begrijpen. Kortom, onze rekruteringsconsulenten werven en raadplegen om de beste oplossingen en het beste talent voor elk scenario te bieden.

Contracteren

We begrijpen dat uw personeelsbestand flexibel, responsief en concurrerend moet blijven in de omgeving van vandaag. Als een erkende leverancier van contractprofessionals voor logistiek en technologie, zijn we in staat om snelle en effectieve oplossingen te bieden voor uw behoeften op de korte tot middellange termijn.

Ervaring en kennis – Of u nu mankracht nodig hebt voor een project of extra middelen om een ​​deadline of een totale personeelsoplossing te halen, onze database met ‘Ready’-kandidaten opgebouwd over 25 jaar werking staat klaar om te mobiliseren voor Logistiek en Technologie contractopdrachten.

Onboarding – Easiflex’s Onboarding Service is eenvoudig – we doen al het werk voor u. Een vast tarief wordt bevestigd voordat de aannemer begint, zodat de budgetten van tevoren kunnen worden gepland. Wij beheren het complete proces van Onboarding-aannemers en het beheren van salarisadministratie, belastingen, verlengingen, tariefherzieningen, enzovoort.
Onderhoud aan aannemers – Wij concentreren ons op het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met Contractors en ons toegewijde Contractor Care-programma biedt de basis om te zorgen voor transparante, duurzame en uiteindelijk productieve relaties.
Ons programma bestaat uit regelmatige communicatie, samen met voordelen en sociale activiteiten, om ervoor te zorgen dat aannemers zich bezighouden met zowel Easiflex als het werkgeversmerk van de klant. Het doel is om open communicatie te bevorderen en de tevredenheid van het werk en het behoud van onze Aannemers te bevorderen.

Als u meer wilt weten, neem vandaag nog contact op met ons team.

Contactgegevens

Easiflex B.V.
Avignonlaan 12
5627 GA Eindhoven
T. 040 711 44 14 / M. 06 413 267 42
E. info@easiflex.nl

Mijn Easiflex
Certificeringen